2021-02-23 08:00Pressemeddelelse

STRØM PÅ FARTEN - OPLAD OG DRIV DINE ENHEDER MED RY18BI150A-0

Takket være tre porte kan du forbinde flere enheder til inverterenTakket være tre porte kan du forbinde flere enheder til inverteren

Bærbar strøm
ONE+™ inverteren fra RYOBI® leverer 230V/150W kontinuerlig vekselstrøm, hvilket giver dig mulighed for at forsyne ledningsbaserede produkter med strøm uden for hjemmet.

 

Opladning på farten
Perfekt til opladning af din mobiltelefon, tablet eller smartwatch, eller til at tilslutte bærbare computere og andre enheder, når du arbejder uden for kontoret.

  • Strøm til dine enheder, når du er på farten

  • Opladning af bærbare computere og tablets

  • Letvægtsdesign, fantastisk til rejsen

  • Kompakt og let at opbevare i tasken

 

Flere porte
Takket være de 2 x USB-porte ved siden af 230V stikket kan du bruge den til mere end én enhed ad gangen.

 

Du kan f.eks. forsyne en tablet med strøm og oplade din telefon, mens du tænder lyset, når du er på campingtur foreslår Product Manager Liisa Railasto.

LED-lampe
Inverteren har også en LED-lampe med to lysindstillinger, hvilket gør det nemt at tilslutte enheder, når det er mørkt eller under en strømafbrydelse.

 

 

 

Holder til smartphone
En integreret smartphoneholder giver dig mulighed for at se film og videoklip uden at skulle holde mobilen, hvilket gør den ideel til camping, rejser, bilture og meget mere...

 

 

 

*Inverterens udgangseffekt afhænger af specifikationen. Kontrollér kompatibiliteten før brug.

 

 

Specifikationer


Spænding

18V

Antal medfølgende batterier

0

Maks. watt (W)

300

Kontinuerlig watt (W)

150

Porte jævnstrøm/vekselstrøm

1/2

Vægt (uden batteri)

0,30

Varenummer

5133004895

EAN-kode

4892210190901

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En del af ONE+ systemet 

Som den seneste tilføjelse til ONE+™ serien kan 18V batteriinverteren bruges med alle ONE+™ batterier. Det er let at skifte batteri fra et værktøj til et andet i vores imponerende udvalg af over 100 værktøjer, der dækker alle dine behov inden for gør-det-selv- og havearbejde.

 

 

Besøg vores hjemmeside for mere informationOm Ryobi

RYOBI® har i mere end 50 år været den førende producent af højkvalitets værktøj til den helt rigtige pris. RYOBI® lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne udvikle innovative værktøjer med alle påkrævede egenskaber til professionelle håndværkere eller til seriøse ’gør-det-selv’-folk. RYOBI® værktøj vil altid give dig valuta for pengene hvad enten om det er til værkstedet eller i haven. RYOBI® indgår ligesom Empire® og de professionelle elværktøjsmærker AEG® og Milwaukee® i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

Kontakter

Kim Westring Madsen
Sales Manager Ryobi & AEG
Kim Westring Madsen