2021-02-18 08:00Pressemeddelelse

STRØM PÅ FARTEN - OPLAD OG DRIV DINE ENHEDER MED RY36BI300A-0

Bærbar strøm
MAX POWER-inverteren fra RYOBI® leverer 230V/300W kontinuerlig vekselstrøm, som giver dig mulighed for at forsyne ledningsbaserede produkter med strøm uden for hjemmet.

 

Ren sinusbølge
Perfekt til strømforsyning af følsom elektronik og små enheder som bærbare computere, kameraer, ventilatorer, radioer eller højttalere*.

 

Flere porte
Takket være de 2 x USB-porte ved siden af 230V stikket kan du oplade eller drive mere end ét apparat samtidig. Dette gør inverteren perfekt til camping eller fjernarbejde.

 

LED-lampe
Inverteren har også en LED-lampe med to lysindstillinger, hvilket gør det nemt at tilslutte enheder, når det er mørkt eller under en strømafbrydelse.

 

Håndtag og vægbeslag

Bærehåndtaget gør det let at tage inverteren med sig både med og uden batteri. Det integrerede vægbeslag er ideelt til opbevaring.

 

*Inverterens udgangseffekt afhænger af specifikationen. Kontrollér kompatibiliteten før brug.

 

 

MAX POWER
Med den mest avancerede motorteknologi, elektronik og batteriydelse giver MAX POWER gør-det-selv-markedet ny batteridrevet bekvemmelighed, så du nemt kan klare selv de mest krævende og langvarige opgaver i haven.

Med et bredt udvalg af haveværktøj, der dækker en lang række udendørs opgaver fra plæneklipning og hækkeklipning, til batteridrevne invertere og sneslynger, sikrer MAX POWER dig at du slipper for emissioner, et lavt vibrationsniveau og lavt støjniveau i et batteridrevet letvægtssystem.

 

 

Besøg vores hjemmeside for mere information

 

Spænding

36V

Antal medfølgende batterier

0

Maks. watt (W)

500

Kontinuerlig watt (W)

300

Porte jævnstrøm/vekselstrøm

1/2

Vægt (uden batteri)

0,75

Varenummer

5133004893

EAN-kode

4892210190925Om Ryobi

RYOBI® har i mere end 50 år været den førende producent af højkvalitets værktøj til den helt rigtige pris. RYOBI® lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne udvikle innovative værktøjer med alle påkrævede egenskaber til professionelle håndværkere eller til seriøse ’gør-det-selv’-folk. RYOBI® værktøj vil altid give dig valuta for pengene hvad enten om det er til værkstedet eller i haven. RYOBI® indgår ligesom Empire® og de professionelle elværktøjsmærker AEG® og Milwaukee® i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

Kontakter

Kim Westring Madsen
Sales Manager Ryobi & AEG
Kim Westring Madsen