2020-09-02 11:01Pressemeddelelse

RYOBIs nye 18V våd-/tørstøvsuger

Fleksibel og batteridrevet værkstedsstøvsuger…Fleksibel og batteridrevet værkstedsstøvsuger…

RYOBIs NYE 18V våd-/tørstøvsuger er velegnet til rengøring af værkstedet og kan nemt køres ud og bruges i bilen.

Denne batteridrevne våd- og tørstøvsuger fra RYOBI® leverer en sugeeffekt på op til 82W og er dermed ideel til rengøring af affald på værkstedet. Fra fint savsmuld, støv og spåner til vand og andre væsker. Støvsugeren kan samtidig omdannes til en blæser, så du hurtigt kan rengøre arbejdsflader og værktøj.

Støvsugeren kan tilsluttes en række ONE+ værktøjer ved hjælp af universaladapteren, der gør det muligt at anvende den som støv- udsugning under arbejdet. Det hjælper ikke kun med at holde arbejdsområdet ryddeligt, men forhindrer også støvpartikler i luften.

Et let og kompakt design med stabile hjul. Du trækker den let med rundt, når du støvsuger og den batteridrevede frihed betyder, at du kan bevæge dig hvorhen du vil og aldrig behøver at tænke på for korte eller sammenfiltrede ledninger.

"Med en kapacitet på 18 liter skal du tømme støvsugeren færre gange, og den er beregnet til at alt fra værksteds- og garageaffald til haveaffald. Med et 5,0 Ah batteri kan denne batteridrevne våd-/tørstøvsuger arbejde i op til 22 minutter." Siger Marcus Fritz, Product Manager hos Ryobi.

Støvsugeren har indbygget værktøjsopbevaring, der gør det hurtigt og nemt at skifte mellem det forskellige tilbehør der følger med. 1,8 m fleksibel slange, ergonomisk buet håndtag, forlængerør, gulvmundstykke, sprækkemundstykke, børste, filterpose, skumfilter, vaskbart filter og universal adapter til tilslutning af værktøj medfølger.

Som den nyeste tilføjelse til ONE+ rengøringsserien er denne støvsuger en løsning til både våd- og tørstøvsugning. Perfekt til rengøring af garager og værksteder eller bilen. Takket være sin evne til at opsuge væsker er våd-/tørsugeren også velegnet til brug i hjemmet. Læs mere om RYOBI® rengøringsserie på: https://dk.ryobitools.eu/activities/reng%c3%b8ring/

 

Ligesom alle ONE+ værktøjer er produktet en del af ONE+ systemet med over 100 værktøjer til hjemmet og haven, hvor alle produkter kan drives af ét og samme batteri.

RYOBI® værktøjer er bygget til at holde, og for at give dig ro i sindet leveres alle ONE+ værktøjer og batterier med en treårig garanti.* 

 

 

 

 

R18WDV-0

Effekt

18 V

Antal medfølgende batterier

0

Luftstrøm (l/min.)

1.400

Sugeffekt (Watt)

82

Lufttryk (kPa)

11,4

Slangelængde (m)

1,8

Beholderkapacitet (L)

18

Vægt inkl. batteri (kg)

4,5

Varenummer

5133004724

EAN-kode

4892210186096

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Om Ryobi

RYOBI® har i mere end 50 år været den førende producent af højkvalitets værktøj til den helt rigtige pris. RYOBI® lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne udvikle innovative værktøjer med alle påkrævede egenskaber til professionelle håndværkere eller til seriøse ’gør-det-selv’-folk. RYOBI® værktøj vil altid give dig valuta for pengene hvad enten om det er til værkstedet eller i haven. RYOBI® indgår ligesom Empire® og de professionelle elværktøjsmærker AEG® og Milwaukee® i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

Relaterede links