2020-02-25 07:00Pressemeddelelse

RYOBIs nye 18V batteridrevne støvsuger

Endelig en støvsuger, der ikke løber tør for strøm…Endelig en støvsuger, der ikke løber tør for strøm…

RYOBIs nye 18V batteridrevne støvsuger er udviklet med en effektiv sugeevne kombineret med batteridrevet komfort og fremragende driftstid.

Takket være den effektive batteridrevne motor kan støvsugeren levere op til 43 minutters driftstid med 5,0 Ah batteriet RB18L50 og en har en sugeeffekt på op til 95 watt. Det gør R18SV7 fra RYOBI® til den perfekte løsning, når tæpperne og de hårde gulve i hjemmet skal rengøres.

"En af fordelene ved at have et udskifteligt ONE+™ batteri som strømkilde er, at du ikke behøver at hænge støvsugeren til opladning, når batteriet er løbet tørt. Du skifter bare batterier og fortsætter rengøringen", siger Marcus Fritz, Product Manager hos Ryobi.

Det motoriserede støvsugerhoved kan vippes og giver brugeren mulighed for hurtige drejninger og masser af kontrol, så rengøring rundt om møblerne går som en leg. Det komfortable håndtag har både indbygget tænd/sluk-knap samt knap til at skifte funktion.

Støvsugeren kan suge 1160 l/min., og med den motordrevne børste på maks. er den intet mindre end fremragende til rengøring af tæpper og bilmåtter. Eco-funktionen giver maksimal driftstid og er fremragende til rengøring af hårde overflader som f.eks. laminat- og linoleumsgulve.

Tilbehøret omfatter et fugemundstykke og en børste, der sammen med røret kan bruges til rengøring over gulvniveau, for eksempel loftlister, polstring eller persienner.

Med støvbeholderen på 500 ml kan du gøre rent i længere tid, og med den nemme rengøring af støvfilter og forfilter er produktet hurtigt at tømme og vedligeholde. Støvsugeren leveres med et praktisk vægbeslag som gør det let at opbevare både støvsuger og tilbehør.

En del af ONE+ systemet

18V støvsugeren er den seneste tilføjelse til ONE+ rengøringsserien, hvor ét batteri kan bruges til over 100 forskellige have- og elværktøjer. Når du er færdig med at gøre rent, kan du bruge 18V batteriet i din ONE+ plæneklipper, græstrimmer eller bore-/skruemaskine.

RYOBI® værktøjer er bygget til at holde, og for at give dig ro i sindet leveres alle ONE+ værktøjer og batterier med en treårig garanti.*

  R18SV7-0
Spænding 18V
Antal medfølgende batterier 0
Sugekraft (l/min.) 1160
Watt 95
Beholderkapacitet (ml) 500
Standardtilbehør 2x HEPA 13-filter, 2x forfilter, rør, motordrevet mudstykke, fugemundstykke, børste, vægbeslag
Vægt inkl. batteri (kg) 2,0
Varenummer 5133004487
EAN-kode 4892210179395
Anbefalet detailpris 1699:-

Mere information

For information om nærmeste RYOBI® forhandler kontakt kundeservice på telefon 43 56 55 55 eller besøg www.ryobitools.dk.Om Ryobi

RYOBI® har i mere end 50 år været den førende producent af højkvalitets værktøj til den helt rigtige pris. RYOBI® lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne udvikle innovative værktøjer med alle påkrævede egenskaber til professionelle håndværkere eller til seriøse ’gør-det-selv’-folk. RYOBI® værktøj vil altid give dig valuta for pengene hvad enten om det er til værkstedet eller i haven. RYOBI® indgår ligesom Empire® og de professionelle elværktøjsmærker AEG® og Milwaukee® i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

Kontakter

Kim Westring Madsen
Sales Manager Ryobi & AEG
Kim Westring Madsen