2021-11-05 13:00Pressemeddelelse

RYOBI lancerer de bedst ydende værktøjer til dato...

Borer huller 50% hurtigere sammenlignet med tidligere SDS borehammereBorer huller 50% hurtigere sammenlignet med tidligere SDS borehammere

ONE+™ HP VÆRKTØJ KOMBINERER OPTIMEREDE HØJ-
ENERGI MOTORER, AVANCERET ELEKTRONIK OG LITHIUM+ BATTERITEKNOLOGI FOR ENESTÅENDE DRIFTSTID.

Den helt nye serie af 18V High Performance værktøjer omfatter Ryobis mest avancerede teknologier. De optimerede, høj-energi, kulfri motorer roterer ikke bare hurtigere og leverer mere kraft, den avancerede elektronik leverer denne kraft mere effektivt, hvilke betyder at de kulfri motorers ydeevne maksimeres.

 

RDD18X – ONE+™ HP bore-/skruemaskine

Ryobis kraftigste kulfri bore-/skruemaskine til dato har et patenterede motordesign, som bruger stærkere magneter og roterer hurtigere end nogen anden ONE+™ bore-/skruemaskine tidligere har gjort, hvilket giver mulighed for boring med op til 2.100 omdr./min.

Den optimerede motor har en borekapacitet på 54 mm i træ og 13 mm i metal, samt et drejningsmoment på 95 Nm. Dette gør selv de mest krævende renoveringsprojekter til en leg.

Ud over at være Ryobis hidtil kraftigste bore-/skruemaskine har denne maskine også en enestående driftstid, og kan bore op til 280 huller pr. opladning (i 13 x 50 mm træ).

Bore-/skruemaskinen har en førsteklasses 13 mm borepatron i metal og leveres med et støttehåndtag, som giver stabilitet, når der bores gennem hårde materialer.

 

RPD18X – ONE+™ HP bore-/skruemaskine med slag

Takket være den kraftige hammerfunktion leverer denne slagskruemaskine en hastighed på op til 31.500 slag/min ved en borekapacitet på 13 mm i murværk. Derudover har den samme kapacitet til træ og metal som RDD18X, hvilke gør den den ideel til boligforbedringer, der kræver boring i murværk.

 

RID18X – ONE+™ HP slagskruemaskine

Denne slagskruemaskine er ikke alene Ryobis kraftigste til dato, men også den smarteste. Slagskruemaskinen har 4 hastighedsindstillinger inklusiv en hjælpefunktion, der starter op ved en lavere hastighed for at sikre at skruen tage fat, derefter øges hastigheden til den maksimal hastighed for at afslutte opgaven hurtigt.

Skru uden besvær skruer og bolte i med et højt drejningsmoment på 300 Nm og 4.000 slag/min.

 

RIW18X – ONE+™ HP slagnøgle

ONE+™ HP slagnøglen er det ultimative værktøj til enhver bilentusiast. Skift nemt dæk med et drejningsmoment på 700 Nm ved fastgørelse og 900 Nm ved løsning.

Denne slagnøgle har 3 hastigheder samt en autostop-funktion, der forhindrer overspænding af hjulbolte, så du undgår skader på din bil.

Slagnøglen har 3 LED-lys placeret så de eliminerer skygger på bits og slagtoppe og giver dig mulighed for at udføre arbejde på steder med dårlige lysforhold.

 

RSDS18X – ONE+™ HP SDS+ borehammer

ONE+™ HP SDS+ borehammeren er perfekt til krævende boreopgaver. Den borer huller 50% hurtigere og har en øget borekapacitet på 26 mm i beton sammenlignet med tidligere Ryobi SDS-Plus borehammere. Den imponerende slagenergi på 2,5J og 5.000 slag/min. er ideel til mindre nedbrydningsopgaver og fjernelse af fliser.

Ikke alene er denne borehammer kraftig, men den fremragende driftstid betyder også, at du kan bore op til 164 huller i beton med et 5,0 Ah batteri.

RAG18X – ONE+™ HP vinkelsliber

Med 15% højere drejningsmoment end tidligere Ryobi-vinkelslibere er dette værktøj designet til de mest krævende slibeopgaver.

Hastigheden på 9.200 o/min. er ideel til en lang række skære- og slibeopgaver. Når du skifter fra en opgave til en anden, giver det justerbare støttehåndtaget med tre positioner, mulighed for at  holde vinkelsliberen på flere måder, hvilket gør det lettere at udføre opgaven. Den store ergonomiske afbryder giver et godt greb til de opgaver, der kræver mere kontrol. 

Vinkelsliberen er designet med henblik på øget sikkerhed. Den er derfor udstyret med anti-kickback teknologi, der automatisk slukker for værktøjet, hvis værktøjet sidder fast. Dette sker for at forhindre tilbageslag og undgå ulykker. Den nye 2-i-1-skærm beskytter både ved skære- og slibeopgaver.

RCS18X – ONE+™ HP rundsav

Den store 184 mm klinge og 4.500 omdr./min. gør dette værktøj ideelt til hurtige, lige snit. Saven leveres med en ultratynd kerf klinge på 1,6 mm med 24 tænder i karbid.

Rundsaven har en skærekapacitet på 62 mm hvilke gør det nemt at skære tykke planker eller flere lag krydsfiner eller spånplader på en gang. Som alle vores ONE+™ HP værktøjer er denne rundsav også bygget til at holde, og med en støbt beskyttelsesskærm i metal er du garanteret lang levetid og forbedret sikkerhed.

RJS18X – ONE+™ HP stiksav

ONE+™ HP stiksaven er designet til at give brugerne ultimativ præcisition, ved skæring i træ, metal og plast. Den støbte fodplade i højkvalitets aluminium giver større stabilitet og holdbarhed. Den højtydende kulfri motor leverer imponerende 800-3.400 slag/min. og har en slaglængde på 25 mm, hvilket gør det muligt at skære op til 135 mm i træ.

4-trins pendelfunktionen betyder, at du kan udføre en lang række skæringer, alt lige fra hurtige, grove snit til præcise og kontrollerede snit som f.eks. skæringer af buede former. Den justerbare fodplade gør det også muligt at skære i vinkler fra 0° til 45°.

 

RDG18C – ONE+™ HP vinklet kompakt ligesliber

Ikke alene er dette den første batteridrevne ligesliber på forbrugermarkedet, men den leverer også imponerende hastigheder på 22.500 omdr./min., svarende til en pneumatisk ligesliber, bare uden store kompressorer og besværlige slanger.

Dette er det perfekte værktøj til metalarbejde. Uanset om det drejer sig om skæring, afgratning, formning, slibning eller polering.

Ligesliberen er kompakt og let, og har en afbryder med 4-trins variabel hastighed hvilke giver optimal fleksibilitet og kontrol, på steder med begrænset plads.

En del af ONE+™systemet

Som de seneste tilføjelser til ONE+™ systemet kan alle HP værktøjerne naturligvis drives af ONE+™ batterier! Og det er let at skifte batteri fra et værktøj til et andet i vores imponerende udvalg af over 150 værktøjer, der dækker alle dine behov inden for gør-det-selv- og havearbejde.

RYOBI® værktøj er bygget til at holde og fås til konkurrencedygtige priser, og med den treårige garanti kan du have endnu mere ro i sindet.

 Om Ryobi

RYOBI® har i mere end 50 år været den førende producent af højkvalitets værktøj til den helt rigtige pris. RYOBI® lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne udvikle innovative værktøjer med alle påkrævede egenskaber til professionelle håndværkere eller til seriøse ’gør-det-selv’-folk. RYOBI® værktøj vil altid give dig valuta for pengene hvad enten om det er til værkstedet eller i haven. RYOBI® indgår ligesom Empire® og de professionelle elværktøjsmærker AEG® og Milwaukee® i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

Kontakter

Kim Westring Madsen
Sales Manager Ryobi & AEG
Kim Westring Madsen