2021-01-21 10:03Pressemeddelelse

High Performance værktøj til hus og have. Drevet af ét og samme batteri.

Ryobi introducerer den nye ONE+ HP-serie… vores High Performance serie på 18V-platformen er vores mest avancerede kulfri teknologi med en revolutionerende ydeevne.

Den optimerede høj-energi motor roterer hurtigere og giver mere kraft, og den avancerede elektronik maksimerer ydeevnen, mens lithium+ batteriteknologien leverer enestående driftstid. Ryobis nye serie af kompakte, højtydende værktøjer drives af kulfri motorer, indpakket i vores letteste og mest kompakte design til dato, hvilket giver høj brugervenlighed og gør dem lette at transporterer.

 
RDD18C – ONE+ HP Kompakt Bore-/Skruemaskine

Den kulfri motor i denne lette bore-/skruemaskine leverer et moment på op til 54 Nm. Bore-/skruemaskinen har hastigheder på op til 1700 o/min. ved boring og 500 o/min. i lavt gear til skrueopgaver, der kræver god kontrol. Dette viser, at du ikke behøver at gå på kompromis med effektiviteten med et kompakt værktøj. Den 13 mm store borepatronen giver mulighed for større kompatibilitet med tilbehør, og har et forbedret bit-greb. RDD18C er perfekt til både bore- og skrueopgaver, og med 24 momentindstillinger får du skruerne til at flugte hver gang.

RPD18C – ONE+ HP Kompakt Slagbore-/skruemaskine

Takket være den kraftige slagfunktion kan denne bore-/skruemaskine opnå en slaghastighed på op til 27200 slag/min. ved boring i murværk, samtidig med at den bibeholder samme kapacitet til at bore og skrue i træ og metal som RDD18C. Det gør den til det ideelle værktøj til boligforbedringer, der kan kræve boring i mursten.

RID18C ONE+ HP Kompakt Slagskruemaskine

Den kraftfulde slagmekanisme på denne skruemaskine leverer op til 240 Nm moment, 4x så stor kraft som en Ryobi bore-/skruemaskine. Det kompakte og lette design gør den ideel til arbejde over hovedhøjde eller på steder med begrænset plads, og den selvspændende ¼" borepatron gør bitskifte hurtigt og nemt.

RAD18C – ONE+ HP Kompakt Vinkelboremaskine

Denne vinkelboremaskine er perfekt til arbejde på svært tilgængelige steder, hvor der kræves præcision. Den store afbryder giver maksimal kontrol over hastighed og moment samt en mere sikker håndtering under boring i vanskelige vinkler. Uanset om du borer inde i skabe eller mellem gulvstrøer, har du en kraftig motor, der kan leverer op til 40 Nm. Med maskinens to hastighedindstillinger kan dette praktiske værktøj klare en lang række opgaver.

RCT18C – ONE+ HP Kompakt Multisav

Den alsidige multisav er den ultimative problemløser til skæringer. Skærer let i stål, ikke-jernholdige materialer, plast, gips og endda keramiske fliser med en hastighed på hele 20.000 o/min. Den er halvt så stor som en almindelig vinkelsliber, og kan manøvreres med én hånd, perfekt til steder med begrænset plads. Fremad-og bagudgående klingerotation giver fuld kontrol over retningen på gnisterne i forskellige skærepositioner, så du kan udføre dine snit sikkert og effektivt.

RRS18C – ONE+ HP Kompakt Bajonetsav

Uanset om du skærer i træ, metal eller plast, laver denne sav snit med en imponerende slaglængde på 16 mm og 3300 slag/min., alt sammen i en sav, der er halvt så stor som en traditionel bajonetsav. Denne sav er let og designet med et mere centret tyngdepunktet, så du kan udfører kontrollerede snit med én hånd.

RY18BLXB – WHISPER™ Kulfri Jetblæser

Denne lette, men kraftfulde blæser leverer en imponerende lufthastighed på 150 km/t og er udstyret med en turboknap til at håndtere store bladbunker og flytte våde blade. Jetblæseren leverer en stor luftmængde, så uanset hvor stor din have er, kan denne kulfri WHISPER™ jetblæser hjælpe dig med at få arbejdet fra hånden. Med sine imponerende lave 75,1 decibel er denne løvblæser en del af Ryobis WHISPER™ serie af ekstremt støjsvage løvblæsere, der gør det nemt og effektivt at rydde op i haven uden at forstyrre naboerne.

RY18HTX60A-0 – Kulfri Hækkeklipper, 60 cm klinge

Det nye LINEA inline-håndtag, der er designet med god ergonomi for øje. Håndtaget kombinerer komfort, kompakt design og nem håndtering i én perfekt afbalanceret pakke. Sammen med den kulfri motor er dette en af vores hidtil mest kraftfulde og komfortable hækkeklippere. Det brugervenlige værktøj er også 38 % mere kompakt og 11 % lettere sammenlignet med tidligere hækkeklippere, samtidig med at det også omfatter vores optimerede høj-energi motor.Om Ryobi

RYOBI® har i mere end 50 år været den førende producent af højkvalitets værktøj til den helt rigtige pris. RYOBI® lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne udvikle innovative værktøjer med alle påkrævede egenskaber til professionelle håndværkere eller til seriøse ’gør-det-selv’-folk. RYOBI® værktøj vil altid give dig valuta for pengene hvad enten om det er til værkstedet eller i haven. RYOBI® indgår ligesom Empire® og de professionelle elværktøjsmærker AEG® og Milwaukee® i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

Kontakter

Kim Westring Madsen
Sales Manager Ryobi & AEG
Kim Westring Madsen