2022-08-18 10:30Pressemeddelelse

Vi introducerer de nye RYOBI® Støvsugere

RYOBI® StøvsugereVi introducerer de nye RYOBI® Støvsugere. Kraftfuld rengøring lige ved hånden

Rengøring kan være en kedelig pligt. Tag et kig på RYOBIs støvsuger sortiment som leverer kraftig sugeevne og et brugervenligt design, der gør det lidt nemmere at komme omkring de små forhindringer i hverdagen.

Kraft, der leverer
RYOBIs serie af støvsugere anvender ONE+™- seriens udskiftelige batterier til batteridrevet rengøring uden besværet med en klodset støvsuger, der er svær at flytte rundt på. Den nye separationsteknologi med dobbeltcyklon leverer en hurtigere og længerevarende luftstrøm, der gør det hurtigt at komme i gang med at gøre rent, når du har brug for det.
Självstående design för enkel pausning eller förvaring

En smartere oplevelse

Støvsugerne er lette og selvstående, og de har en praktisk – og stor – fuldt aftagelig støvbeholder, der er nem og hygiejnisk at tømme.

Den selvstående funktion gør den nem at opbevare uden at skulle skrue monteringsplader på væggen eller lade den stå op ad noget. Ringer det på dørklokken, eller skal du flytte rundt på møblerne midt i rengøringen? Du behøver ikke at lægge støvsugeren fra dig og samle den op bagefter. Bare stil den, og gå i gang.

 
Det drejelige, smidige gulvmundstykke er ekstra praktisk, når du skal komme rundt på vanskelige steder, der er svære at nå. Du slipper også for den støjende og forstyrrende lyd fra en almindelig støvsuger, da RYOBI® støvsugerserien er 40 % mere støjsvag og med bedre lydkvalitet*.

Med børstestyring og boost-funktion får du enestående kontrol over din støvsuger, så du nemt kan skifte fra hårde gulve til tykke tæpper.

*Sammenlignet med RYOBI®-model R18SV7-0
Enkelt att komma åt på svårtillgängliga utrymmen
 
Flere fordele?
Du ved hvor irriterende det er, når der sætter sig hår fast i det roterende mundstykke efter en grundig forårsrengøring? Med det brugervenlige roterende mundstykke og aftagelige børsteruller er din støvsuger nemmere at vedligeholde end nogensinde før.

Hurtigere dækning
RSV18X leveres med et gulvmundstykke på 26,5 cm og RSV18X1 leveres med et gulvmundstykke på 27,5 cm. Det betyder, at du kan støvsuge dit hjem hurtigere end før. Det giver dig ekstra tid og energi til at gøre de ting, du virkelige holder af.

Hvad indeholder sortimentet?
RYOBI® Støvsuger sortimentet består af 3 produkter, så du altid kan finde den perfekte støvsuger.

RSV18 –55 minutters driftstid, 0,6 liters støvbeholder med et 24 cm bredt gulvmundstykke, børste og spaltemundstykke.

RSV18X – har en Brushless motor, 60 min. driftstid, 0,8 liters støvbeholder og med et 26,5 cm bredt gulvmundstykke, børste og spaltemundstykke.

RSV18X1 – Brushless motor, 60 min. driftstid, 0,8 liters støvbeholder og med et 27,5 cm bredt premium-mundstykke med dobbeltrulle til bedre opsamling på hårde gulve, børste og spaltemundstykke, redskab til rengøring af ventilationskanaler og et Mini-motoriseret mundstykke (til hunde/kattehår).

Driftstiderne er baseret på anvendelse med et 5,0 Ah-batteri, men kan variere afhængigt af brugen.



Om Ryobi

RYOBI® har i mere end 50 år været den førende producent af højkvalitets værktøj til den helt rigtige pris. RYOBI® lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne udvikle innovative værktøjer med alle påkrævede egenskaber til professionelle håndværkere eller til seriøse ’gør-det-selv’-folk. RYOBI® værktøj vil altid give dig valuta for pengene hvad enten om det er til værkstedet eller i haven. RYOBI® indgår ligesom Empire® og de professionelle elværktøjsmærker AEG® og Milwaukee® i Techtronic Industries’ brede produktprogram.


Kontakter

Kim Westring Madsen
Sales Manager Ryobi & AEG
Kim Westring Madsen
Tobias Errington
Marketing Specialist
Tobias Errington