2017-12-07 08:05Pressemeddelelse

​Teknologi og kundefokus på byggepladserne giver stor vækst

null

Techtronic Industries Nordic (TTI) er en global virksomhed med markedsledende brands som bl.a. Milwaukee, AEG og Ryobi, der udvikler og markedsfører elværktøj til henholdsvis professionelle og det almindelige forbrugermarked. Siden markedet kulminerede i 2008, lige før finanskrisen, har man med nye produkter og et stærkt kundefokus opnået en meget markant vækst. De seneste tre år er en i forvejen høj omsætning mere end fordoblet ,og den nærmer sig hastigt en milliard danske kroner.

- På produktsiden har koncernen investeret massivt i en strategi om at skabe ledningsfri, batteridrevne produkter samt at integrere dem i den digitale udvikling som ’internet of things’ og udvikling af apps, der forbedrer brugeroplevelsen, siger adm. direktør Thomas Jacobsson fra TTI Nordic. Han fortsætter:

- Vores marked er på produktområdet drevet af batteriteknologi, og TTI er blevet en af verdens største aftagere af battericeller. På batteriområdet er vores strategi at batterierne passer til alle produkterne på tværs af et brand og naturligvis voltklasse. Det har både de professionelle og forbrugermarkedet taget godt imod.

Tæt på kunderne og deres behov

Tyveri fra byggepladser og varebiler er et stigende problem for mange håndværksfirmaer, men den nye teknologi gør det muligt at låse stjålet elværktøj, så det ikke virker før det bliver låst op. Teknologien gør det også muligt for firmaer løbende at holde styr på værktøj. For håndværkeren kan teknologien hjælpe med at holde styr på og dele forskellige værktøjs-indstillinger.

- Vi har et stort kundefokus og prøver at være tæt på kunderne, selv om vi ikke sælger direkte. Det er kernen i vores go-to-market strategi. Vi samarbejder tæt med forhandlere, der er gode til det, og prøver at hjælpe dem så meget, som vi kan, siger adm. direktør Thomas Jacobsson, der har været direktør for den nordiske virksomhed siden 2008.

- Vi har bl.a. nogle ’Jobsite Solutions Teams’, der kører ud på byggepladserne for at demonstrere produkterne direkte til brugerne i forhold til at opnå høj effektivitet og sikkerhed på jobbet. Men det gælder faktisk hele organisationen, at vi prøver at være ude hos kunderne og forhandlerne, slutter Thomas Jacobsson.

Milwaukee-medarbejder demonstrerer nyheder fra Milwaukee på byggepladsen.

Techtronic Industries Nordic har i løbet af de senere år udvidet medarbejderstaben betydeligt, og man er i dag 120 medarbejdere, der dækker Danmark, Finland, Norge, Sverige samt Island og de baltiske lande. Alle centrale funktioner er samlet i København.

Techtronic Industries (TTI) er en førende leverandør af elektrisk værktøj til forbrugere og til professionelle indenfor for konstruktions- og byggebranchen. Som den næststørste aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdygtige i totalløsninger på elværktøj og har et stærkt fokus på højkvalitetsmærker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer højkvalitets elværktøj fra Milwaukee, AEG og Ryobi.


Om Ryobi

Techtronic Industries (TTI) er en førende leverandør af elektrisk værktøj til forbrugere og til professionelle indenfor for konstruktions- og byggebranchen. Som den næststørste aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdygtige i totalløsninger på elværktøj og har et stærkt fokus på højkvalitetsmærker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer højkvalitets elværktøj fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt havemaskiner fra Homelite.

Kontakter

Kim Westring Madsen
Sales Manager Ryobi & AEG
Kim Westring Madsen