2021-05-27 07:00Pressemeddelelse

Tag musikken med dig overalt, med de nye ONE+ Bluetooth-højttalere

Ultimativ lydkvalitet og trådløs streaming med en rækkevidde på op til 25 m.Ultimativ lydkvalitet og trådløs streaming med en rækkevidde på op til 25 m.

One+ Bluetooth-højttaler (RBT18-0)

Ultimativ lydkvalitet
Uanset om du er på campingtur, arbejder på et gør-det-selv-projekt i værkstedet eller holder fest i haven, så giver vores nye One+ Bluetooth-højttaler dig den ultimative lydkvalitet. De to 10W højttalere giver klar og tydelig lyd, og vores innovative basrefleksteknologi skaber en robust lyd, som sikrer at du får den bedst mulige musikoplevelse.

Førsteklasses egenskaber
Den trådløse streaming har en rækkevidde på op til 25 m. Så kan du nemt sammensætte en playliste, der varer hele sommernatten, uden du behøver at bekymre dig om forbindelsesproblemer. En 2,1 A USB-port sikrer dig desuden hurtig opladning af telefonen eller andre USB-enheder.

Brugervenlig
En LED-indikator viser status for Bluetooth-forbindelsen, og det tydelige og enkle kontrolpanel gør det let at bruge højttaleren. For at give mulighed for ekstra mobilitet har højttaleren også et holdbart bærehåndtag i gummi.

Spænding (V)

18V

Antal medfølgende batterier

0

Højttalerudgang (W)

20

Højttalerdiameter (mm)

76

Opladningsporte

1 x 2,1 A

Vægt (uden batteri) (kg)

1,6

Varenummer

5133004999

EAN-kode

4892210191489

 

 

 

 

 

ONE+ Mini Bluetooth-højttaler (RBTM18-0)

Ultrakompakt
Uanset om du er på farten, arbejder på projekter, er på stranden eller dyrker din yndlingssport, så kan du altid tage musikken med dig med den nye, kompakte One+ Mini Bluetooth-højttaler. Med en bredde på kun 44 mm og en vægt på 0,3 kg leverer denne superkompakte højttaler en fantastisk lyd.

Førsteklasses egenskaber
Enheden har en Bluetooth-rækkevidde på op til 25 m, hvilket eliminerer enhver bekymring om forbindelsesproblemer. Trods det kompakte design leverer denne 5W højttaler en fremragende lydkvalitet selv på den højeste lydstyrke.

Brugervenlig
Ligesom den større model har den også en LED-indikator, der viser status for Bluetooth-forbindelsen og et tydeligt og enkelt kontrolpanel gør det let at bruge højttaleren.

Spænding (V)

18V

Antal medfølgende batterier

0

Højttalerudgang (W)

5

Højttalerdiameter (mm)

44

Vægt (uden batteri) (kg)

0,3

Varenummer

5133005000

EAN-kode

4892210191502

 

 

 

 

 

En del af ONE+™systemet
Som de seneste tilføjelser til ONE+™ systemet kan Bluetooth højtalerne drives af alle ONE+™ batterier! Det er let at skifte batteri fra et værktøj til et andet i vores imponerende udvalg af over 150 værktøjer*, der dækker alle dine behov inden for gør-det-selv- og havearbejde.

*Alle 150 værktøjer er tilgængelige fra juli 2021.Om Ryobi

RYOBI® har i mere end 50 år været den førende producent af højkvalitets værktøj til den helt rigtige pris. RYOBI® lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne udvikle innovative værktøjer med alle påkrævede egenskaber til professionelle håndværkere eller til seriøse ’gør-det-selv’-folk. RYOBI® værktøj vil altid give dig valuta for pengene hvad enten om det er til værkstedet eller i haven. RYOBI® indgår ligesom Empire® og de professionelle elværktøjsmærker AEG® og Milwaukee® i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

Kontakter

Kim Westring Madsen
Sales Manager Ryobi & AEG
Kim Westring Madsen