2017-11-16 09:57Pressemeddelelse

Ryobis nye ONE+ batteridrevne værktøj til træbearbejdning

null

Gør dine byggeprojekter bedre med Ryobis nye værktøjer i ONE+ serien.

De nye ONE+ værktøjer tilbyder endnu mere fleksibilitet og alsidighed til gør-det-selv-projekter og forbedringer i boligen!

Uanset om du vil slibe en dør eller sætte en dekorationskant på et skab, så er Ryobis nye batteridrevne værktøj den perfekte løsning til en lang række træbearbejdningsopgaver. Alle 18V værktøjer er en del af Ryobis ONE+ serien, hvor alle værktøjerne er kompatible med en og samme batteri-platform. I dag dækker rækken over 70 elværktøjer og havemaskiner. En serie i kontinuerlig vækst.

ONE+ systemet gør det muligt at opbygge en samling af batteridrevet værktøj uden at skulle købe ekstra batterier og opladere. Ryobi© udvider konstant ONE+ sortimentet med innovativt værktøj til gør-det-selv-arbejde. Derfor er ONE+ blevet det førende batteridrevede system på det globale marked for millioner af gør-det-selv-folk, familier og boligejere!

18V batteridrevet båndsliber R18BS-0

Ryobis 18V båndsliber er ideel til større opgaver – der kræver batteridreven frihed! Med en imponerende slibebredde på 76 mm og en længde på 457 mm har det aldrig været hurtigere at slibe store områder.

Når båndsliberen bruges sammen med et 5.0 Ah Ryobi© batteri, kan du slibe en overflade svarende til 1½ trædør på en enkelt opladning.

Det forreste greb er justerbart i 3 positioner og giver maksimal kontrol og alsidighed, så båndsliberen kan komme ind overalt. R18BS kan fjerne op til 700 g materiale pr. time, hvilket gør den perfekt til at slibe dine døre, borde og andre store flader. Desuden leveres båndsliberen med en støvpose, så arbejdsområdet kan holdes fri for slibestøv. Båndsliberen har et brugervenligt design med et værktøjsfrit greb for hurtig og praktisk båndjustering.

18V batteridrevet høvl – R18PL-0

Med en indstillelig høvldybde på op til 1,6 mm og en høvlebredde på 82 mm er R18PL perfekt til afretning af døre eller vinduer eller andre store flader. Høvlen leveres med 2 vendbare klinger. Hvis klingen beskadiges, mens du arbejder, bruger du simpelthen det indbyggede værktøj til at vende klingen og fortsætte arbejdet.

Værktøjet har GripZone™ gummibelagt håndtag for øget komfort samt et frontgreb bedre kontrol og større præcision, som sikre at du får en flot finish hver eneste gang.

Blandt høvlens fantastiske egenskaber kan også nævnes: En holdbar høvlsål, der hjælper dig med at styre høvlen præcist hen over arbejdsfladen samt dobbelt spånudsugning og spånpose, der gør det nemt at bruge høvlen uanset om du skal arbejde til højre eller venstre side.

18V batteridrevet overfræser – R18TR-0

Denne letvægts-overfræser er ideel til detaljer i dit træarbejde. Den når hastigheder på op til 29.000 omdr./min. og kan fræse helt ned i 38 millimeters dybde. R18TR leveres med en 6 mm og en 6,35 mm spændehylse, så du kan bruge et bredt udvalg af fræserbits.

Enkel justering af fræsedybde gør det let at tilpasse overfræserens efter matriale og opgave, og sammen med LED-lampen får du et godt overblik over arbejdsområdet, hvilke betyder at du kan bruge R18TR til selv det vanskeligste fræsningsarbejde.

18V batteridrevet multiværktøj – R18MT-0

Som et af de mest alsidige værktøjer på markedet kan R18MT løse en lang række opgaver, herunder skæring, slibning, malingsafskrabning og fugerensning.

Med sit kompakte design og 4-positions vinkelbart hoved får brugeren mulighed for at arbejde svært tilgængelige steder. Svingningsvinkel (venstre/højre) 3,2° samt 6-trins variabel hastighed giver giver enestående kontrol, ikke kun når du arbejder i træ, men også i en række andre materialer som plast, metal og gips.

Dette innovative værktøj leveres med et bredt udvalg af tilbehør, herunder: Segmentsavklinge til at skære helt ind til kanterne, en dyksavklinge, 5x slibepapir og en universal tilbehørsadapter, der gør værktøjet kompatibelt med tilbehør fra alle mærker.

Besøg ryobitools.dk for at få mere at vide.

Techtronic Industries (TTI) er en førende leverandør af elektrisk værktøj til forbrugere og til professionelle indenfor for konstruktions- og byggebranchen. Som den næststørste aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdygtige i totalløsninger på elværktøj og har et stærkt fokus på højkvalitetsmærker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer højkvalitets elværktøj fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt havemaskiner fra Homelite.


Om Ryobi

Techtronic Industries (TTI) er en førende leverandør af elektrisk værktøj til forbrugere og til professionelle indenfor for konstruktions- og byggebranchen. Som den næststørste aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdygtige i totalløsninger på elværktøj og har et stærkt fokus på højkvalitetsmærker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer højkvalitets elværktøj fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt havemaskiner fra Homelite.

Kontakter

Kim Westring Madsen
Sales Manager Ryobi & AEG
Kim Westring Madsen