2021-06-07 13:45Pressemeddelelse

Ryobis nye limpistoler er perfekte til alle hobbyentusiaster

De nye limpistoler i ONE+ systemet tilbyder både alsidighed og fleksibilitet. En pistol med 2-trins temperaturregulering og en mini-pistol uden ekstra vægt fra batteriet er nu en del af det stadigt voksende ONE+ sortiment.

Mini limpistolen RGLM18-0

Kontrol og præcision
Den superkompakte, batteridrevne 7 mm mini limpistol giver dig suveræn kontrol, hvilket gør den perfekt til hobby og håndværk. Dysediameteren på 1,8 mm er fremragende til præcisionsarbejde, ideel til dekoration, modelfremstilling eller mindre reparationer i hjemmet. Batteriet til limpistolen er koblet til baseenheden, hvilke gør den let at håndtere.

Hurtig opvarmning
Den batteridrevne basestation opvarmer effektivt limpistolen til en arbejdstemperatur på 170°C på kun 4 minutter. Den effektive varmeudnyttelse betyder, at limen forbliver varm i 3 minutter, før limpistolen skal genopvarmes i basestationen.

Drypbakken foran på basestationen opfanger rester af varm lim så du undgår at spilde på arbejdsfladerne. Limpistolen leveres med tre limstænger, og er kompatibel med alle 7 mm limstænger uanset mærke.

Specifikationer - RGLM18-0

Spænding (V)

18V

Maksimumtemperatur (°C)

170

Dysediameter (mm)

1,8

Limstænger størrelse (mm)

7

Standardudstyr

3 limstænger

Vægt (uden batteri) (kg)

0,8

Varenummer

5133005001

EAN-kode

4892210191625

 

 

Limpistol med temperaturindstilling RGL18-0

Alsidig
Den batteridrevne limpistol med to temperaturindstillinger er ideel til brug på en lang række materialer som f.eks. papir, pap, tekstiler, læder, plast, træ, metal, kork og sten.

Den høje temperaturindstilling på 200°C er ideel til solid fastgørelse, mens den lave indstilling på 130°C er perfekt til arbejde med varmefølsomme materialer som læder eller tekstil,” siger Nicolai Eppers, Product Manager hos Ryobi.

Limpistolen har også en dyse med lang rækkevidde, som er perfekt til opgaver på steder med begrænset plads. Derudover giver den tyndere dysediameter også mulighed for at udføre opgaver der kræver høj præcision.

 

Hurtig opvarmning
Limpistolen er super effektiv, hvilke betyder, at limen varmes op til den ønskede temperatur på kun 3 minutter.

Limpistol leveres med tre 11 mm limstænger og er kompatibel med 11 eller 12 mm limstænger uanset mærke.

Specifikationer - RGL18-0

Spænding (V)

18V

Maksimumtemperatur (°C)

200

Dysediameter (mm)

3,0 og 2,5

Limstænger størrelse (mm)

11, 12

Standardudstyr

3 stk. 11 mm limstænger og

1 dyse med lang rækkevidde

Vægt (uden batteri) (kg)

0,4

Varenummer

5133005002

EAN-kode

4892210191632

 

 

 

 

 

 

En del af ONE+™systemet
Som de seneste tilføjelser til ONE+™ serien kan 18V limpistolerne drives af alle ONE+™ batterier! Og det er let at skifte batteri fra et værktøj til et andet i vores imponerende udvalg af over 150 værktøjer*, der dækker alle dine behov inden for gør-det-selv- og havearbejde.

*Alle 150 værktøjer er tilgængelige fra juli 2021

 

 

 Om Ryobi

RYOBI® har i mere end 50 år været den førende producent af højkvalitets værktøj til den helt rigtige pris. RYOBI® lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne udvikle innovative værktøjer med alle påkrævede egenskaber til professionelle håndværkere eller til seriøse ’gør-det-selv’-folk. RYOBI® værktøj vil altid give dig valuta for pengene hvad enten om det er til værkstedet eller i haven. RYOBI® indgår ligesom Empire® og de professionelle elværktøjsmærker AEG® og Milwaukee® i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

Kontakter

Kim Westring Madsen
Sales Manager Ryobi & AEG
Kim Westring Madsen