2020-04-01 13:24Pressemeddelelse

RYOBIs NYE 18V-kompressor er en bærbar problemløser

ONE+ kompressoren er en alsidig problemløser, der kan pumpe dæk eller sportsbolde, fastgøre og reparere hegn samt rengøre arbejdsflader.

RYOBI®-kompressoren er en alsidig problemløser, der kan pumpe dæk på bil- og cykel, eller sportsbolde, fastgøre og reparere hegn samt rengøre arbejdsflader.

Med en vægt på kun godt 6 kg egner den kompakte kompressor sig til større opgaver, samtidig med at den er bærbar.

"Tankens luftkapacitet er på 3,8 l, hvor du nemt kan løse flere forskellige opgaver. Med et tryk på op til 116 psi/8 bar kan du enten slå søm i eller pumpe et fladt bildæk op på kun 80 sekunder," siger Marcus Fritz, Product Manager hos Ryobi.

Kompressoren har en professionel trykregulator, der holder trykket indstillet til den ønskede psi-værdi, og giver dig den nøjagtighed, du har brug for, til at forhindre at dæk, sportsbolde eller andet udstyr over- eller underpumpes.

En universal lynkobling, der nemt samles ved at skubbe den sammen, giver mulighed for hurtig og nem påsætning af tilbehør til en lang række opgaver. 

RYOBI®-kompressoren kan på et enkelt Lithium+ 5.0Ah ONE+ batteri pumpe op til 11 bildæk.

18V-kompressoren er den seneste tilføjelse til ONE+™-bilserien og kan bruges med ethvert ONE+™-batteri! Med vores udvalg af mere end 100 forskellige værktøjer indenfor gør-det-selv-arbejde og havearbejde er det nemt at skifte batterier mellem værktøjer.

 

Strøm

18V

Antal medfølgende batterier

0

Maks. tryk (bar/psi)

8,3 / 116

Beholderkapacitet (L)

3,8

Vægt inkl. batteri (kg)

6,8

Varenummer

5133004540

EAN-kode

4892210179685

Vejl. Butikspris

 1499,-Om Ryobi

RYOBI® har i mere end 50 år været den førende producent af højkvalitets værktøj til den helt rigtige pris. RYOBI® lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne udvikle innovative værktøjer med alle påkrævede egenskaber til professionelle håndværkere eller til seriøse ’gør-det-selv’-folk. RYOBI® værktøj vil altid give dig valuta for pengene hvad enten om det er til værkstedet eller i haven. RYOBI® indgår ligesom Empire® og de professionelle elværktøjsmærker AEG® og Milwaukee® i Techtronic Industries’ brede produktprogram.