2020-09-15 06:31Pressemeddelelse

RYOBIs NYE 18V batteridrevne multisav - et super alsidigt værktøj.

Ubesværet og præcis skæring i mange forskellige materialer...Ubesværet og præcis skæring i mange forskellige materialer...

Den 85 mm store klinge skærer hurtigt og let materialer som træ, metal, gipsplader, plast og fliser.

Det gummibelagte greb ligger sikkert i hånden og giver fremragende kontrol over saven. Dette kombineret med den innovative dykfunktion som gør det muligt at skære midt i et arbejdsemne, gør saven super alsidig.

"Saven er en fantastisk problemløser. Den skærer let ned i materialet og bevæger sig uden besvær op mod et arbejdsemne, som f.eks. et panel, takket være ribberne på siden der nedsætter friktionen." Siger Marcus Fritz, Product Manager hos Ryobi.

Saven har udtag til støvudsugning, så den kan tilsluttes en støvsuger, og holde arbejdsområdet rent. Udtaget kan også vinkles, hvis det ikke bruges sammen med en støvsuger. På den måde kan du lede savsmuld og støv væk fra dig selv, så du undgå at få det på dit tøj.

Det ubelastede omdrejningstal på 4.250 o/min. giver ubesværet skæring og en imponerende skærekapacitet på 26 mm i træ, 2 mm i metal eller 9 mm i fliser. Værktøjsfri dybdejustering gør det hurtigt og nemt at indstille saven til forskellige opgaver. Takket være beskyttelsesskærmen af metal har saven også øget holdbarhed og længere levetid.

Saven leveres med en multiklinge, der kan skære i træ, metal, gipsplader og plast uden at skulle skiftes. Derudover medfølger også en fliseklinge samt et parallelanslag, hvilket gør det lettere at save lange lige snit med perfekte resultater.

18V multisaven er den seneste tilføjelse til ONE+, hvor ét batteri kan bruges til over 100 forskellige have- og elværktøjer. Når du er færdig med at save, kan du bruge 18V batteriet i vores imponerende udvalg af over 100 værktøjer, der dækker alle dine behov inden for gør-det-selv-arbejde og havearbejde.

RYOBI® værktøjer er bygget til at holde, og for at give dig ro i sindet leveres alle ONE+ værktøjer og batterier med en treårig garanti.*

 

 

 

R18MMS-0

Effekt

18V

Antal medfølgende batterier

0

Klingediameter (mm)

85

Borehulstørrelse (mm)

15

Omdrejning ubelastet (omdr. /min.)

4.250

Skæredybde (mm)

26

Vægt inkl. batteri (kg)

2,4

Varenummer

5133004515

EAN-kode

4892210178961Om Ryobi

RYOBI® har i mere end 50 år været den førende producent af højkvalitets værktøj til den helt rigtige pris. RYOBI® lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne udvikle innovative værktøjer med alle påkrævede egenskaber til professionelle håndværkere eller til seriøse ’gør-det-selv’-folk. RYOBI® værktøj vil altid give dig valuta for pengene hvad enten om det er til værkstedet eller i haven. RYOBI® indgår ligesom Empire® og de professionelle elværktøjsmærker AEG® og Milwaukee® i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

Kontakter

Kim Westring Madsen
Sales Manager Ryobi & AEG
Kim Westring Madsen

Relaterede links