2017-11-20 08:45Pressemeddelelse

Ryobi til undsætning – slut med at famle rundt i et mørkt værksted.

null

Uanset om du skal bruge lys til din campingtur, i værkstedet, under kølerhjelmen eller andet, så har Ryobi© alle opgaverne dækket ind med innovative lamper på batteri.

Ryobi© har udviklet sit sortiment af ONE+ lamper med brugeren i tankerne. Lige fra de små, håndholdte lamper til højtydende områdelamper kan du være sikker på god belysning overalt, hvor du arbejder.

De alsidige lamper kan både bruges til gør-det-selv-opgaver og andre gøremål i huset, for eksempel oprydning på loftet eller i garagen. Med deres kompakte design er lamperne nemme at opbevare og transportere.

Alle ONE+ lamperne bruger LED'er, som har længere levetid end traditionelle halogenpærer – og sikkerheden er langt højere, fordi de udleder mindre varme.

Som en del af ONE+ systemet med over 70 forskellige værktøjer til boligen og haven kan disse lamper drives af ethvert Ryobi 18Vbatteri. Det betyder, at du kan bygge videre på din ONE+ værktøjssamling uden at skulle købe batterier og opladere hver gang.


ONE+ foldbar arbejdslampe [R18ALF-0]

Denne innovative, foldbare lampe er konstrueret, så den kan stå, foldes eller hænge stort set overalt. Uanset om du reparerer et rør under vasken eller arbejder under bilen, så giver R18ALF dig mulighed for at udføre opgaven med begge hænder i et klart oplyst miljø. Lampen har to forskellige LED-grupper, så du afhængigt af situationen kan bruge én af grupperne for at spare driftstid eller alle 20 LED'er for at give maksimal lysstyrke.


Ny ONE+ områdelampe [R18ALU-0]

Denne LED-lampe er perfekt til camping med matteret glas til at undgå blænding og en indbygget USB-opladningsport. Det betyder, at du kan hænge lampen fra teltet og få lys samtidig med, at den oplader din telefon. Du kan justere belysningen med de to lysstyrkeindstillinger, så du ikke forstyrrer andre omkring dig.


Ny ONE+ lommelygte [R18T-0]

Denne kompakte LED-lygte er fantastisk, når du vil se ind i mørke kroge eller skal finde noget i et mørkt skur eller på loftet. Med en rækkevidde på 20 meter er den også praktisk til hverdagsaktiviteter, f.eks. når hunden skal luftes. Værktøjet er meget alsidigt med et drejeligt hoved, så du kan rette lyset præcist, hvor du ønsker det. Den faste, flade bund og de forskellige fastgørelsespunkter gør også, at du kan bruge lygten håndfrit.


ONE+ spotlygte [R18SPL-0]

R18SPL er perfekt til at have i bilen eller til at tage med på udendørs eventyr. Projektøren udsender et klart, hvidt lys og har en imponerende rækkevidde på op til 600 m, ideelt til mellem- og langdistancer. Det bedste er, at den leveres med en 12V-biladapter, så du altid har strøm, hvis du holder i vejkanten uden et opladet batteri.


ONE+ hybridlampe [R18ALH-0]

360 graders drejning og en række ophængspunkter gør denne batteridrevne områdelampe til en alsidig løsning til oplysning af arbejdsområdet. R18ALH har op til 4 timers driftstid, når den kombineres med vores Lithium+ 5,0 Ah højkapacitetsbatteri. Værktøjet kan også bruges som ledningsbaseret lampe ved at tilslutte et strømkabel, så du aldrig løber tør for strøm. 

Beskrivelse Modelnavn Lumen CCT* CRI* Ideel rækkevidde
Foldbar arbejdslampe R18ALF-0 850 5700 K 80 0-1 m
Områdelampelys R18ALU-0 330 5000 K 65 0-3 m
Lygte R18T-0 140 5300k 67 Op til 20 m
Spotlygte R18SPL-0 2300 5500 K 70 Op til 600 m
Hybridlampe R18ALH-0 1800 6000 K 70 Op til 10 m

* CCT betyder korreleret farvetemperatur (Correlated Color Temperature), som definerer farvetonen for en hvid LED. CCT defineres i Kelvin, hvor varmt lys er ca. 2700 K, mens lys, der minder om dagslys, ligger på omkring 4500 K eller højere.

* CRI er et mål for en lyskildes evne til at vise genstandes farver "realistisk" eller "naturligt". Indekset ligger i området 0-100, hvor 100 angiver, at farverne under lyskilden ser ud som i naturligt sollys.

Du kan få mere at vide ved at besøge ryobitools.eu/ eller besøge vores YouTube-kanal på Ryobi TV.

Techtronic Industries (TTI) er en førende leverandør af elektrisk værktøj til forbrugere og til professionelle indenfor for konstruktions- og byggebranchen. Som den næststørste aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdygtige i totalløsninger på elværktøj og har et stærkt fokus på højkvalitetsmærker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer højkvalitets elværktøj fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt havemaskiner fra Homelite.


Om Ryobi

Techtronic Industries (TTI) er en førende leverandør af elektrisk værktøj til forbrugere og til professionelle indenfor for konstruktions- og byggebranchen. Som den næststørste aktør på verdensmarkedet er TTI leveringsdygtige i totalløsninger på elværktøj og har et stærkt fokus på højkvalitetsmærker og innovative produkter. TTI’s brede vifte inkluderer højkvalitets elværktøj fra Milwaukee, AEG og Ryobi samt havemaskiner fra Homelite.

Kontakter

Kim Westring Madsen
Sales Manager Ryobi & AEG
Kim Westring Madsen