2021-08-20 10:59Pressemeddelelse

Ryobi hjælper danske veteraner

En håndsrækning til dem, der har ydet en indsats for Danmark

 

For nogle krigsveteraner er havearbejde ikke en sur pligt. Tværtimod kan fællesskabet om at pleje grønne arealer give en positiv oplevelse af samhørighed.

 

Haven bag den bygning på Frederiksberg, der huser Veteranhjem København, er samlingspunkt for hjemmets udendørs aktiviteter for veteranerne og deres familier. Haven er et frirum der bl.a. rummer et shelter, en bålplads, et areal til fællesspisning og selvfølgelig en flagstang.

 

”Da veteranerne henvendte sig og spurgte om Ryobi ville støtte veteranhjemmet med el-værktøj til at holde haven, var vi ikke i tvivl. Her ville en håndsrækning give rigtig god mening. Vores værktøj kunne både bidrage til fællesskabsfølelsen under havearbejdet og samtidig skabe velholdte fysiske rammer til gavn for alle hjemmets brugere”, fortæller Kim Westring Madsen, Sales Manager for Ryobi i Danmark og fortsætter: ”Fordi Ryobi gerne vil være med til at anerkende vores veteraners betydningsfulde indsats, har vi netop doneret et sæt have-, plæne- og el-værktøj, fra vores kraftfulde 18V ONE+ serie, til veteranhjemmet.”

Blandt veteranerne er der glæde over de nye redskaber: ”I ved, hvordan soldater har det med godt grej – vi elsker det. Vi er taknemmelige og superglade for grejet og går med garanti ikke ned på udstyr! Især er vi begejstrede for de redskaber, der aflaster knæ og ryg f.eks. patio-cleaneren og teleskop-kædesaven”, lyder det fra Jacob, der er ansvarlig for at passe veteranhjemmets have.

 

Danske veteraner

I 2020 var der registreret 39.047 veteraner. Før 1992 blev danske veteraner blev ikke registreret elektronisk. Det skønnes derfor, at op mod 60.000 personer har været udsendt for Danmark mellem 1948 og 2020. En stor del af disse er bosat i Hovedstadsområdet og på resten af Sjælland. Veteranhjem København er det eneste veteranhjem øst for Storebælt.

 

 Om Ryobi

RYOBI® har i mere end 50 år været den førende producent af højkvalitets værktøj til den helt rigtige pris. RYOBI® lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne udvikle innovative værktøjer med alle påkrævede egenskaber til professionelle håndværkere eller til seriøse ’gør-det-selv’-folk. RYOBI® værktøj vil altid give dig valuta for pengene hvad enten om det er til værkstedet eller i haven. RYOBI® indgår ligesom Empire® og de professionelle elværktøjsmærker AEG® og Milwaukee® i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

Kontakter

Kim Westring Madsen
Sales Manager Ryobi & AEG
Kim Westring Madsen