2020-05-11 09:25Pressemeddelelse

ONE+ multi-kompressor en hurtig og kompakt løsning

RYOBIs NYE 18V multi-kompressor giver hurtig og nem pumpning kombineret med komfort og god driftstid.

RYOBIs NYE 18V multi-kompressor giver hurtig og nem pumpning kombineret med komfort og god driftstid.

En pumpning og tømningsenhed med to funktioner giver både hurtig højtrykspumpning af bil- og cykeldæk samt oppustning af større genstande, som f.eks. luftmadrasser og strandbolde.

Betjeningen er nem med en til/fra-funktionsvælger, start/stop-styring og trykindstillingsknapper til forudindstilling af det ønskede tryk, for at gøre brug af den automatiske afbryder. Den kan bruges til nøjagtig pumpning af bildæk eller sportsbolde til det angivne tryk i psi eller bar.

Det hele er indbygget i et letvægtsdesign med håndtag, så den nemt kan transporteres og den kompakte størrelse betyder, at den kan opbevares i bilens bagagerum.

Med en separat tømningstilstand er multi-kompressoren fremragende til hurtig tømning af større genstande som f.eks. luftsenge. Denne funktion kan også bruges til vakuumpakning af tøj eller andre genstande for at spare opbevaringsplads.

Multi-kompressoren leveres med højtryksslange, volumeslange, boldventil, en Presta-ventiladaptor og ettilspidset adapter. Det hele er opbevaret tilgængeligt på siden af enheden. En dobbelt luftmadras kan pumpes helt op på et minut, et cykeldæk til 65 psi/4,5 bar på 19 sekunder eller et bildæk til 32 psi/2,2 bar på blot 54 sekunder.

"Det er en meget alsidig multi-kompressor, og den er faktisk blevet et af mine mest brugte redskaber derhjemme. Den pumper alt op lige fra børnenes legebolde til svømmebassiner og cykel- og bildæk," fortæller Marcus Fritz, Product Manager hos Ryobi.

Med en enkelt opladning af et 5,0 Ah-batteri er det muligt at pumpe op til 105 cykeldæk til 65 psi/4,5 bar eller op til 29 dobbelte luftmadrasser.

18V multi-kompressoren er den seneste tilføjelse til ONE+™-bilserien og kan bruges med ethvert ONE+™-batteri! Med vores udvalg af mere end 100 forskellige værktøjer indenfor gør-det-selv-arbejde og havearbejde er det nemt at skifte batterier mellem værktøjer.

Strøm

18V

Antal medfølgende batterier

0

Luftstrøm, højtryksslange (l/min.)

16

Luftstrøm, højvolumenslange (l/min.)

500

Maks. tryk (bar/psi)

10,34 | 150

Standardudstyr

Højtryksslange, lavtryksslange, 1 boldventil. 1 Presta-ventiladaptor, 1 konisk mundstykke

Vægt inkl. batteri (kg)

1,8

Varenummer

5133004714

Vejl. pris

699,-Om Ryobi

RYOBI® har i mere end 50 år været den førende producent af højkvalitets værktøj til den helt rigtige pris. RYOBI® lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne udvikle innovative værktøjer med alle påkrævede egenskaber til professionelle håndværkere eller til seriøse ’gør-det-selv’-folk. RYOBI® værktøj vil altid give dig valuta for pengene hvad enten om det er til værkstedet eller i haven. RYOBI® indgår ligesom Empire® og de professionelle elværktøjsmærker AEG® og Milwaukee® i Techtronic Industries’ brede produktprogram.