2022-01-13 12:30Pressemeddelelse

Ny serie af værktøjstasker fra RYOBI®

Pak det ned og tag det med. Alt lige fra store værktøjer til små bits. Værktøjstaskerne fra Ryobi har plads til det meste. Pak det ned og tag det med. Alt lige fra store værktøjer til små bits. Værktøjstaskerne fra Ryobi har plads til det meste.

 
Holdbar organisering på den nemme måde

Designet til de mest krævende arbejdsforhold


Den nye serie af værktøjstasker fra RYOBI® er designet til at modstå selv de mest krævende arbejdsforhold. Taskerne gør det enkelt at transportere og beskytte dit værktøj, uanset hvilke vejrforhold du arbejder under.

 

Udforsk hele serien af værktøjstasker!

Alle taskerne er udformet i slidstærkt 600 denier og har robuste lommer i 1.680 denier, hvilket gør dem 3 x mere holdbare end almindelige lommer. Så uanset hvor ofte du bruger din taske, kan du være sikker på, at den holder. Takket være den robuste, vandtætte og hårde bund i polypropylen er det intet problem at stille tasken fra sig, selv om det har regnet og jorden er våd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enkel adgang

 

Hvis du har brug for en opbevaringsløsning med enkel adgang, er den store åbne taske (RSSLOT1) med 38 liters opbevaringskapacitet og den lille åbne taske (RSSSOT1) med 17 liters opbevaringskapacitet den perfekte løsning. Begge de åbne værktøjstasker giver dig nem adgang til dit værktøj, når du har mest brug for det. Taskerne er også komfortable at bære i den forstærkede rustfri stålbøjle med ergonomisk greb. Den store åbne værktøjstaske har en polstrede skulderrem, flere udvendige lommer og indvendige elastiske stropper, samt stropper til et vaterpas. Det åbne design giver dig både bekvemmelighed og praktisk anvendelighed.

 

 

Praktisk  opbevaring

De små og mellemstore værktøjstasker er det ultimative inden for nem og praktisk opbevaring og er perfekte til opbevaring af det værktøj du bruger mest. Begge tasker har indvendige værktøjsløkker, lynlås på forsiden, polstret bærestrop og forstærkede håndtag, der sikrer fremragende komfort, når du er på farten. Begge tasker leveres endda med en praktisk udvendig målebåndsholder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Den lille værktøjstaske (RSSSTB1) har en opbevaringskapacitet på 22 liter og leveres komplet med 6 indvendige åbne lommer, 3 for- og baglommer samt en lynlåslomme og holder til målebånd, så du nemt og hurtigt kan finde alt, det du behøver.

Den medium store værktøjstaske (RSSMTB1) har 33 liters opbevaringskapacitet, 6 indvendige åbne lommer, 4 åbne lommer for og bag, en lynlåslomme, en holder til målebånd, 2 sidelommer og praktiske remme, til fastgørelse af vaterpas så du let kan have det med dig.

 

 

Opbevaring på farten

Rygsækken fra RYOBI® er det ultimative inden for blød og praktisk opbevaring. Rygsækken (RSSBP1) er fremstillet i samme modstandsdygtige materiale som resten af værktøjstaskerne og har en super praktisk og alsidig indsatsholder til håndværktøj, en polstret laptoplomme og polstrede skulderremme. Rygsækken har en lastkapacitet på 20 kg. Rygsækken fås også med hjul (RSSBP2), så det bliver er endnu lettere at transportere værktøj.

 

 

 

 


Større og bedre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ryobis store værktøjstaske (RSSLTB1) med en opbevaringskapacitet på 49 liter, polstret skulderrem, dobbelt lynlåsåbning og løkker til at holde værktøjet på plads, kan du være sikker på, at dit værktøj ikke bliver beskadigt under transport og opbevaring. Udvendigt er der brede lynlåslommer og de åbne sidelommer er perfekte til opbevaring af tilbehør og håndværktøj.

Den store værktøjstaske med hjul (RSSLTB2) har samme opbevaringskapacitet og indvendig udformning som den store værktøjstaske, men er derudover udstyret med holdbare hjul samt et udtrækkeligt håndtag, der gør det let at komme fra A til B uden at skulle slæbe på sit værktøj. 

 Om Ryobi

RYOBI® har i mere end 50 år været den førende producent af højkvalitets værktøj til den helt rigtige pris. RYOBI® lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne udvikle innovative værktøjer med alle påkrævede egenskaber til professionelle håndværkere eller til seriøse ’gør-det-selv’-folk. RYOBI® værktøj vil altid give dig valuta for pengene hvad enten om det er til værkstedet eller i haven. RYOBI® indgår ligesom Empire® og de professionelle elværktøjsmærker AEG® og Milwaukee® i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

Kontakter

Kim Westring Madsen
Sales Manager Ryobi & AEG
Kim Westring Madsen