2021-04-14 13:30Pressemeddelelse

Ny ONE+ hækkeklipper med et unikt greb kombinerer ergonomi og balance

18V hækkeklipper, 55 cm
Hækkeklipperens 55 cm sværd og 24 mm grenkapacitet kombineret med det nye smalle og ergonomiske LINEA inline-håndtag giver maksimal komfort, samtidig med at den leverer kraft nok til selv de mest krævende opgaver. Og med det diamantslebne sværd kan du også være sikker på, at opnå et skarpt og præcist resultat.

Ny RY18HT55A-0 med fleksibelt og ergonomisk greb

Ergonomisk topkvalitet
Det nye LINEA inline-håndtag er designet med uovertruffen ergonomi for øje. Designet sikrer at brugerens håndled holdes lige, mens der klippes, hvilket giver øget komfort og gør det lettere at håndtere hækkeklipperen.

Let og kompakt
Værktøjet vejer kun 2,4 kg uden batteri og er 14% lettere og 31% mere kompakt end tidligere modeller med 55 cm sværd. Det sikrer, at du bliver mindre træt armene, når du anvender hækkeklipperen i længere tid.HedgeSweep™
Alle Ryobis 18V hækkeklippere på 55 cm leveres med en HedgeSweep™ løvopsamler som tilbehør.

"HedgeSweep™ løvopsamleren fjerner let de afklippede grene og kviste, mens du arbejder, så dine hæk ser sund og flot ud," fortæller Nordic Product Manager Liisa Railasto.

Specifikationer RY18HT55A-0

Spænding (V)

18V

Antal medfølgende batterier

0

Maks. skærekapacitet (mm)

24

Sværdlængde (cm)

55

Klingetype

Diamantslibning

Vægt uden batteri (kg)

2,4

Varenummer

5133004909

EAN-kode

4892210189349

 

 

 

 

 

En del af ONE+™ systemet
Som den seneste tilføjelse til ONE+™ serien kan 18V hækkeklipperen bruges med alle ONE+™ batterier. Det er let at skifte batteriet fra et værktøj til et andet i vores imponerende udvalg af over 100 værktøjer, der dækker alle dine behov inden for gør-det-selv- og havearbejde.Om Ryobi

RYOBI® har i mere end 50 år været den førende producent af højkvalitets værktøj til den helt rigtige pris. RYOBI® lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne udvikle innovative værktøjer med alle påkrævede egenskaber til professionelle håndværkere eller til seriøse ’gør-det-selv’-folk. RYOBI® værktøj vil altid give dig valuta for pengene hvad enten om det er til værkstedet eller i haven. RYOBI® indgår ligesom Empire® og de professionelle elværktøjsmærker AEG® og Milwaukee® i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

Kontakter

Kim Westring Madsen
Sales Manager Ryobi & AEG
Kim Westring Madsen