2021-03-12 08:00Pressemeddelelse

Med ROBOYAGI™ får du tid til at nyde din have i stedet for at skulle vedligeholde den!

 

36V Kulfri robotplæneklipper
Hvorfor bruge timer på at klippe græs, når ROBOYAGI kan gøre det for dig? RYOBIs første robotplæneklipper lader dig nyde en flot græsplæne året rundt, så du kan få frigjort tid til andre og mere interessante ting.

 

 

En sund og flot græsplæne med minimal indsats
ROBOYAGI arbejder i både regn og sol og fjerner det hårde, kedelige og tidskrævende arbejde ved plæneklipning. Læn dig tilbage og nyd din have, mens ROBOYAGI holder din græsplæne sund og flot med de regelmæssige klipninger. ROBOYAGIs klippemetode – som kaldes bioklip – giver bedre betingelser for tættere græs og minimerer væksten af mos og ukrudt, så din græsplæne kommer til at se grønnere og sundere ud.

 

 

Stor klippebredde og lang driftstid
ROBOYAGI™ har en klippebredde på over 26 cm – mere end de fleste andre robotplæneklippere på markedet. Klippebredden kombineret med en uovertruffen batterilevetid og hurtig opladning betyder at det er muligt for ROBOYAGI™ at dække et større areal for hver opladning, så dit græs bliver klippet hurtigere, og du får mere tid til at nyde plænen. ROBOYAGI™ klarer også, uden
problemer, plæner med ujævheder og hældninger, på op til 36% (20°).  Takket være det optimerede navigationssystem kan ROBOYAGI™ også komme igennem smalle passager og klippe svært tilgængelige områder af din græsplæne.

 

 

WHISPER™ Teknologi
Når du tænker på plæneklippere, så tænker du sikkert på støj. Som en del af RYOBIs WHISPER™ serie er de super-effektive kulfri motorer og den innovative klippe-mekanisme i ROBOYAGI mere støjsvag end en traditionel plæneklipper. Faktisk er støjniveauet lavere end en almindelig samtale, så du behøver ikke at tænke på noget før du sætter den i gang, uanset om du har gæster eller vil se tv - du lægger knap nok mærke til, at den er der.

 

Klipper i alt slags vejr
ROBOYAGI™ er beskyttet mod regn og frugt. Takket være det IPX5 beskyttede chassis og coating på de elektroniske komponenter, kan ROBOYAGI™ bruges uanset vejrforhold.

 

Indbygget Wi-Fi
ROBOYAGI leveres med indbygget Wi-Fi som standard og har en gratis app til både IOS og Android, som gør det muligt for dig at styre din plæneklipper fra din smartphone.

 

Med app´en kan du nemt kontrollere og planlægge hvornår ROBOYAGI™ skal gå i gang med at klippe. Du kan også overvåge den igangværende klipning og modtage meddelelser, når det fx er tid til at skifte klinger.

 

Nordic Product Manager Liisa Railasto.

Du kan se demonstrationsvideoer, læse ofte stillede spørgsmål og kontakte RYOBI® direkte med spørgsmål. Det bedste af det hele er dog, at app'en giver dig mulighed for at vælge mellem 9 klippeindstillinger, fra 20 - 60 mm.

 

 

Hvordan virker den?

Installationssættet indeholder et afgrænsningskabel, som installeres langs kanten på din plæne for at skabe et arbejdsområde til ROBOYAGI. Efter afgrænsningskablet er installeret, arbejder ROBOYAGI kun inde for det afgrænsede område. Når ROBOYAGI er færdig med at klippe eller når batteriniveauet er ved at være lavt, vender robotten tilbage til dockingstationen for at genoplade.

 

ROBOYAGI™ leveres med flere funktioner, der er udviklet for sikre din sikkerhed og tryghed. PIN-kode beskyttelsen giver dig ro i sindet i forhold til tyveri og misbrug. Samtidig sikre et hurtigt klingestop, at klingen kobles fra inden for et halvt sekund, når ROBOYAGI™ løftes. Klingeafskærmning leveres med som standard.

 

 

Installationssæt

ROBOYAGI kan købes med to forskellige installationssæt, der hver indeholder skræddersyet udstyr til plænestørrelser op til 1200 m2 (RIK1200N) eller 3000 m2 (RIK3000).

 

Som tilbehør til ROBOYAGI™ fås blandt andet en kanttrimmer, der øger klippebredden, så du kan klippe de meget nødvendige områder ved kanten af plænen, samt samlemuffer så du kan udvide klippeområdet i haven.


Ryobi®værktøj er bygget til at holde, derfor tilbyder ROBOYAGI 3 års produktionsgaranti.


 

 

­­­­Spænding

36V

Antal medfølgende batterier

0

Klippebredde  (mm)

260

Klippehøjde (mm)

20-60

Løft- og stødsensorer

Ja

Forbindelse

WiFi

Maks. incline

20° / 36%

Varenummer

5133004762

EAN-Kode

4892210185846

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Besøg vores hjemmside for mere informationOm Ryobi

RYOBI® har i mere end 50 år været den førende producent af højkvalitets værktøj til den helt rigtige pris. RYOBI® lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne udvikle innovative værktøjer med alle påkrævede egenskaber til professionelle håndværkere eller til seriøse ’gør-det-selv’-folk. RYOBI® værktøj vil altid give dig valuta for pengene hvad enten om det er til værkstedet eller i haven. RYOBI® indgår ligesom Empire® og de professionelle elværktøjsmærker AEG® og Milwaukee® i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

Kontakter

Kim Westring Madsen
Sales Manager Ryobi & AEG
Kim Westring Madsen