2021-05-19 08:00Pressemeddelelse

Mål fugt og temperatur med Ryobi

Foretag hurtige fugt- og temperaturmålinger,  med de nye tilføjelser til 
Ryobis serie af måleinstrumenter.Foretag hurtige fugt- og temperaturmålinger, med de nye tilføjelser til Ryobis serie af måleinstrumenter.

Fugtmåler

Funktioner

Aflæs let og enkelt fugtindhold i forskellige materialer. Fugtmåleren har fire funktioner til registrering af fugtindhold i blødt træ, hårdt træ, gips og gasbeton med et måleområde fra 0 % til 99,9 %. Så kan du nemt lokalisere fugt i huset, campingvognen eller når du arbejder med træ.

 

"Ud over at måle fugt i byggematerialer er fugtmåleren perfekt til at tjekke om brændestykkerne til pejsen er tilstrækkeligt tørre,” siger Nicolai Eppers, Product Manager hos Ryobi. “Et brændestykke skal have 16-20 % fugt, for at man får mest muligt ud af det. ”

Fugtmåleren er lille og praktisk hvilke gør det muligt at måle fugt på steder med begrænset plads.

 

Avanceret elektronik

Den avancerede elektronik gør det muligt at aflæse fugtigheds-procent direkte på skærmen, og de farvede LED-lys viser de procentvise fugtighedsniveauer i hvert materiale., og giver en letlæselig visuel rettesnor: Grøn for tørt, gul for fugtigt og rød for vådt. Enheden slukker automatisk efter 1 minut, så batterierne holder længere.

 

Fugtindhold %

LED

Blødt træ

Hårdt træ

Gips

Beton (gasbeton)

Tørt

 

≤ 10 %

≤ 10 %

≤ 0,8 %

≤ 12 %

Fugtigt

 

10,1 - 20 %

10,1 - 20 %

0,9 - 2,8 %

12,1 - 20 %

Vådt

 

> 20 %

> 20 %

> 2,8 %

> 20 %

 

 

 

 

 

 

Nøjagtighed

Fugtmåleren har en fremragende nøjagtighed på ±2-4 % i gasbeton, ±0,3-2 % i gips og ±2 % i blødt og hårdt træ. For at sikre at denne nøjagtighed opretholdes, har beskyttelseshætten en selvtestfunktion, der sørger for at denne nøjagtighed opretholdes.

Besøg vores hjemmeside for mere information

 

 

Effekt

Alkaline

Antal medfølgende batterier

2 x AAA

Nøjagtighed 

±2 % og ±4 %

Måleområde

0 % -99,9 %

Varenummer

5133005032

EAN-kode

4892210188441

 

 

 

 

 

 

 

 

Infrarødt Termometer

Funktioner

Ryobis nye infrarøde termometer gør det nemt at måle overfladetemperaturer. Du skal blot pege og trykke på knappen. Med et stort måleområde på -50 °C til 550 °C kan dette værktøj bruges til mange forskellige opgaver, f.eks. registrering af varme steder, måling af temperaturer i elskabe og registrering af for høj varme i bilbremser. Du kan endda kontrollere temperaturudsving ved at holde knappen inde og bevæge værktøjet rundt på den overflade, du vil måle.

 

Værktøjet kan måle enten i grader Celsius eller Fahrenheit ved 8:1 afstand til punkt-forhold, hvilket betyder, at du kan måle overfladetemperaturen af et område med en diameter på 1 meter fra en afstand på 8 meter. Enheden slukker automatisk efter 7 sekunder, så batteriet holder længere.

 

Projektion med otte laserprikker

De otte laserprikker projicerer en visuel guide, der viser brugeren det område, der måles. 

Besøg vores hjemmeside for mere information

Spænding (V)

Alkaline

Antal medfølgende batterier

1 x 9 V

Afstand til punkt-forhold

8:1

Laserprojektion

8 prikker

Optisk opløsning

0,1 °C

Punktnøjagtighed

±2 °C eller 3 % (>0 °C), ±6 °C (0 °C)

Temperaturområde

-50 °C til 550 °C

Laserklassifikation

Klasse II

Varenummer

5133004866

EAN-kode

4892210188465

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Om Ryobi

RYOBI® har i mere end 50 år været den førende producent af højkvalitets værktøj til den helt rigtige pris. RYOBI® lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne udvikle innovative værktøjer med alle påkrævede egenskaber til professionelle håndværkere eller til seriøse ’gør-det-selv’-folk. RYOBI® værktøj vil altid give dig valuta for pengene hvad enten om det er til værkstedet eller i haven. RYOBI® indgår ligesom Empire® og de professionelle elværktøjsmærker AEG® og Milwaukee® i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

Kontakter

Kim Westring Madsen
Sales Manager Ryobi & AEG
Kim Westring Madsen