2021-04-21 08:45Pressemeddelelse

Fjern nemt blade og affald takket være de nye RYOBI MAX POWER blæsere

RY36BLXA

Så stille som en hvisken
Den kulfri MAX POWER blæser er en del af WHISPER™ serien. Blæseren leverer en kraftig luftstrøm med en hastighed på op til 176 km/t men med et lavt støjniveau. Ideel til oprydning i haven, hvis du ikke vil forstyrre dine naboer!

 

Kulfri motor
Den højtydende kulfri motor leverer større effektivitet og mere kraft hvilket giver en fremragende ydeevne. Det har aldrig været lettere at rydde haven for blade og haveaffald. En anden fordel ved den kulfri motor er, at du også får længere driftstid, så du kan dække større områder.

 

Turboknap
Turboknappen giver dig ekstra kraft til at rydde fugtige blade eller flytte større bunker af blade.

 

Justerbart håndtag
Et 7-punkts drejeligt håndtag sikrer maksimal komfort og god ergonomi, så du ikke behøver at justere dit greb mens du arbejder. Derudover minimerer det størrelsen, så den er lettere at opbevare i skuret eller garagen.Spænding (V)

36 V

Antal medfølgende batterier

0

Lufthastighed (blæsetilstand) (km/t)

176

Luftmængde (blæsetilstand) (m3/min.)

15,6

Vægt (uden batteri) (kg)

3,5

Varenummer

5133004916

EAN-kode

4892210189769

     

 

 

 

 

 

RY36BLA

JETBLÆSER
MAX POWER blæseren er udstyret med JET FAN-teknologi der giver en lufthastighed på op til 152 km/t.

 

Turboknap
Turboknappen giver dig ekstra kraft til at rydde fugtige blade eller flytte større bunker af blade

 

Variabel hastighed
Jetblæseren har variabel hastighedskontrol, hvilket giver dig større kontrol over arbejdet.

 

Brug den variabel hastighed til at kontrollere afstanden og retningen, på bladene, for at opnå de bedste resultater. Det giver også en god balance mellem kraft og driftstid",

fortæller Product Manager Liisa Railasto.

Justerbart håndtag
Et 5-punkts drejeligt håndtag sikrer maksimal komfort og god ergonomi, så du ikke behøver at justere dit greb mens du arbejder. Derudover minimerer det størrelsen, så den er lettere at opbevare i skuret eller garagen.

 


Spænding (V)

36 V

Antal medfølgende batterier

0

Lufthastighed (blæsetilstand) (km/t)

152

Luftmængde (blæsetilstand) (m3/min.)

14,9

Vægt (uden batteri) (kg)

2,9

Varenummer

5133004576

EAN-kode

4892210189752

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MAX POWER

 

Med MAX POWER får du den mest avancerede motorteknologi, elektronik og batteriydelse, hvilke redefinere batteridrevet bekvemmelighed til hele gør-det-selv-markedet. Du får frihed og kraft til let at håndtere selv de mest krævende opgaver i haven.

Med et komplet sortiment af havemaskiner der omfatter alt fra plæneklippere og hækkeklippere til batteridrevne invertere og sneslynger, sikre MAX POWER fremtiden inden for havearbejde med nul emissioner, lave vibrationer og et lavt støjniveau. Alt i et batterisystem.OOm Ryobi

RYOBI® har i mere end 50 år været den førende producent af højkvalitets værktøj til den helt rigtige pris. RYOBI® lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne udvikle innovative værktøjer med alle påkrævede egenskaber til professionelle håndværkere eller til seriøse ’gør-det-selv’-folk. RYOBI® værktøj vil altid give dig valuta for pengene hvad enten om det er til værkstedet eller i haven. RYOBI® indgår ligesom Empire® og de professionelle elværktøjsmærker AEG® og Milwaukee® i Techtronic Industries’ brede produktprogram.