2021-02-02 08:25Pressemeddelelse

Få din bil til at skinne med Ryobis ONE+ dobbelt oscillerende polermaskine

18V dobbelt oscillerende polermaskine

Uanset om du polerer biler eller både eller restaurerer møbler, giver ONE+ polermaskinen dig en flot finish.Den dobbelt oscillerende polermaskine sikrer, at du ikke længere skal ty til professionelle, hver  gang du vil opnå en lækker finish på din bil eller båd. Spar tid og penge ved selv at fjerne ridser og skrammer med dette brugervenlige værktøj.

 

Den variable hastighed fjerner slidmærker og lette ridser. Og med de oscillerende bevægelser kan du opnå en perfekt finish uden rotationsmærker og samtidig beskytte lakken mod brandskader. Polermaskinens ergonomiske specialgreb giver en god fleksibilitet og brugerkomfort. Og den låsbare afbryder betyder, at du kan holde værktøjet med to hænder for optimal kontrol.

 

Medfølgende tillbehør

Polermaskinen leveres med tre polerhætter til forskellige opgaver. Anvend den røde polerhætte for at fjerne ridser i lakken, den gule polerhætte til at forbedre farve og finish, og påfør voks med den sorte polerhætte. Polerhætterne har velcrofæste, så de nemt kan byttes mellem opgaverne, og de er samtidig kompatible med alle brands.

 

18V Polermaskinen er den seneste tilføjelse til ONE+, hvor ét batteri kan bruges til over 100 forskellige have- og elværktøjer. Når du er færdig med at polere, kan du bruge 18V batteriet i vores imponerende udvalg af over 100 værktøjer, der dækker alle dine behov inden for gør-det-selv-arbejde og havearbejde.

 

Besøg vores hjemmeside for mere information

 

Spænding (V)

18V

Antal medfølgende batterier

0

Oscilleringsdiameter (mm)

8

Oscilleringshastighed (opm)

3000-7500

Maks. poleringsdiameter (mm)

125

Vægt inkl. batteri (kg)

2,2

Varenummer

5133004845

EAN-kode

4892210188076Om Ryobi

RYOBI® har i mere end 50 år været den førende producent af højkvalitets værktøj til den helt rigtige pris. RYOBI® lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne udvikle innovative værktøjer med alle påkrævede egenskaber til professionelle håndværkere eller til seriøse ’gør-det-selv’-folk. RYOBI® værktøj vil altid give dig valuta for pengene hvad enten om det er til værkstedet eller i haven. RYOBI® indgår ligesom Empire® og de professionelle elværktøjsmærker AEG® og Milwaukee® i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

Kontakter

Kim Westring Madsen
Sales Manager Ryobi & AEG
Kim Westring Madsen