2021-02-03 11:00Pressemeddelelse

Beskær svært tilgængelige grene med den nye ONE+ 18V grensaks med teleskopskaft

 

18V Grensaks med teleskopskaft

Beskær enkelt de svært tilgængelige og højt placerede grene med vores nye ONE+ teleskopgrensaks. Grensaksen kan udvides fra 1,9 m til 2,7 m, så du ikke længere behøver strække dig eller stå på en stige for at nå. Det drejelige hoved med 5 positioner giver mulighed for 150° bevægelse, så du kan beskære grene i vanskelige vinkler. Med en pressekraft på 250 Nm skærer klingerne ubesværet gennem grene med en tykkelse på op til 32 mm.

"Dette værktøj er designet til at fjerne beskadigede og syge grene og fremme plantevæksten, så du kan holde din have sund og veltrimmet," forklarer produktchef Liisa Railasto. Bypass-klingerne fungerer som en saks, for at give det reneste og mest præcise snit, så planten beskadiges minimalt.

 

 

Brugervenlighed

På trods af størrelsen er grensaksen udformet i et letvægtsdesign. Derudover giver bæreselen ekstra støtte, så den er behagelig at bruge selv i længere tid.

18V Grensaksen er den seneste tilføjelse til ONE+. Når du er færdig med at beskære, kan du bruge 18V batteriet i vores imponerende udvalg af over 100 værktøjer, der dækker alle dine behov inden for gør-det-selv og havearbejde.

 

Besøg vores hjemmeside for mere information.

 

 

Spænding (V)

18V

Antal medfølgende batterier

0

Klingetype

Bypass

Skærekapacitet

32

Længde (m)

1,9 - 2,7

Vægt inkl. batteri (kg)

3,9

Varenummer

5133004575

EAN-kode

4892210182562

 Om Ryobi

RYOBI® har i mere end 50 år været den førende producent af højkvalitets værktøj til den helt rigtige pris. RYOBI® lytter hele tiden til markedets ønsker og har derfor kunne udvikle innovative værktøjer med alle påkrævede egenskaber til professionelle håndværkere eller til seriøse ’gør-det-selv’-folk. RYOBI® værktøj vil altid give dig valuta for pengene hvad enten om det er til værkstedet eller i haven. RYOBI® indgår ligesom Empire® og de professionelle elværktøjsmærker AEG® og Milwaukee® i Techtronic Industries’ brede produktprogram.

Kontakter

Kim Westring Madsen
Sales Manager Ryobi & AEG
Kim Westring Madsen